Orbán Viktor már akkor is antiszemita, amikor a zsidókat (is) védi.

Az új rekordot jelentő Nemzeti Konzultáció záróünnepségén a miniszterelnök arra az egyértelmű párhuzamra hívta fel a figyelmet, hogy a zömében muszlim bevándorlók a vallásuk gyökereiben rejlő antiszemitizmust is magukkal hozzák, így a betelepítésük akaratlanul is együtt járhat a zsidó emberek biztonságának csökkenésével.

A kiugróan sikeres konzultáció és a zsidó vallású emberek védelmének ténye olyan mértékű gyomrosnak számított a sorosista 444 nevű hecclapnak, amit nem hagyhatott szó nélkül. Az izzadságszagúra sikeredett bizonyítási kísérlet a kormányfő beszédéből a következő részletet idézte:

Migránspolitikánk tehát az európai zsidó közösségek érdekét szolgálja, és ez akkor is így van, ha ők nem állnak ki nyíltan az elemi érdekeik mellett, és szótlanul tűrik, hogy az őket is védelmező magyarokkal szemben méltánytalan támadások történjenek”.

A szövegértéssel küszködő 444-es propagandistának a fenti mondatba a “megvédjük a zsidókat, pedig meg sem érdemlik” szófordulatot sikerült belemagyaráznia. Időzőjellel, kiemeléssel, mintha csak maga a miniszterelnök mondta volna, pedig az a szerző hazugsága, éppúgy, ahogy a firkálmány címe is: “Orbán már zsidózik”.